Elina Skarra

s. 1985

Työhistoria

Olen erikoistunut asumisen ja vuokrauksen juridiikkaan. Koko urani ajan vuodesta 2007 lähtien ydinosaamistani ovat olleet taloyhtiöihin, isännöintiin sekä huoneenvuokraan liittyvät juridiset kysymykset.

 

Minulla on monipuolinen kokemus kiinteistöalalta sekä asianajajana että järjestötehtävistä. Vuosina 2007-2013 työskentelin Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä ensin neuvontalakimiehenä ja sittemmin lakimiehenä. Vuosina 2013-2022 työskentelin asianajoalalla ensin liikejuridiikkaan erikoistuneessa Lexia Asianajotoimisto Oy:ssä ja sen jälkeen kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneessa Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:ssä. 2022-2023 työskentelin noin vuoden määräaikaisena sijaisena Suomen Vuokranantajat ry:n päälakimiehenä.

 

Monipuolinen taustani luo erinomaiset lähtökohdat avustaa asiakkaitamme kaikenlaisissa taloyhtiöihin, isännöintiin sekä asuin- ja liikehuoneiston vuokraukseen liittyvissä asioissa. Olen myös kokenut luennoitsija ja saanut urani aikana kiitosta selkeistä sekä kiinnostavasti kohdennetuista koulutuksistani erilaisille yleisöille.